Wij rijden graag voor u!

Welkom bij Moreto Koeriers

Goededag, en welkom bij Moreto Koeriers uit Deurne. Bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst met een breed assortiment in voertuigen? Dan bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vervoeren van goederen van A naar B.

Onze diensten

waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Internationaal

Wij beperken ons niet tot Nederland. Indien u dat wenst rijden wij door heel Europa om uw zending te bezorgen!

24-uurs service, wij staan voor u klaar!

24 uurs service

Heeft ueen pakketje en wilt u dat verzenden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen uw opdracht met zorg!

Bedrijfsprofiel

Hoe werken wij

Moreto Koeriers verricht koerierswerkzaamheden door geheel Europa.

Om deze werkzaamheden met zo min mogelijk vertragingen uit te kunnen voeren zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor onze relaties. Omdat wij veel met betrouwbare charter- en transportbedrijven werken, bieden wij onze relaties een scala aan vervoersmiddelen aan.
Het is bij ons dan ook mogelijk een transport te laten uitvoeren met auto's, busjes, bakbusjes met of zonder laadklep. Al deze vervoersmiddelen zijn uiteraard voorzien van GSM en navigatiesystemen.

Wij zijn geen koeriersdienst die huis aan huis pakketten aanlevert, maar een bedrijf dat is gespecialiseerd de zendingen van relaties zo snel mogelijk van A naar B te brengen.

Contact

Krullevaar 11
5754 HD DEURNE
T 06 515 14 960 E info@moretokoeriers.nl